Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zbraně hromadného ničení

Zbraně hromadného ničení

Amelie M. Básně » o Lidech

Anotace: .. proti lidské hlouposti .. https://youtu.be/zp9JF-Lb6ec

.


co když návštěvníci z jiných planet
mají zbraně hromadného ničení proti naší hlouposti
které zničí naši nevědomost najednou?

obávám se že náhlé zjevení našeho chybného vnímání
všeho co jsme znali a dosud platilo
by mělo za následek katastrofální kolaps v naší společnosti
a vina by nás zabila

obávám se že jsme tak milující a soucitní
že nakonec sami explodujeme
jako obětní hvězdy krčící se za naší lhostejností
která již nebude přetrvávat v atmosféře
dusící se v nesouladu člověčenství s veškerým vesmírným bytím


.
Publikoval(a): Amelie M., 5.10.2017
Přečteno (62x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mari13, gogol, děda včela, Lipová, Mirastus

Spodek

Stránka generována 11.5.2024 04:52
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti