Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Tvé oči

Tvé oči

Tvé oči

Tvé oči ve mě zůstali
vzpomínky v srdci bodají.
Úsměv si mi vzal.

Cos vlastně chtěl.
Zranit mou duši jen.

Tvé oči ve mě zůstali.
Pohled Tvůj do paměti
se vryl.

Vzpomínky nedají mi spát.
Myslela jsem že mě máš rád.
Ty sis jen hrál.

Duši jsi ublížil
srdce oklamal.Tvůj
pohled je se mnou dál.
Publikoval(a): slunečnice69, 5.10.2017
Přečteno (63x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Trubka Petr, Květka Š., Mari13, Desiré, Klarineb, gogol, děda včela, Lipová, Makaveli

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:48
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti