Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Naděje

Naděje

Sedíš u stolu s lahví vína,
čas tvoje rány v srdci dokola proklíná.
Nedopalek cigarety řítí se ze stolu dolů,
proč jen je láska složitá,
proč nemůžete být spolu.

Život je osadou růží plných trnů,
ubraň se jim, ne, neklesej tam pryč, někam dolů.
I v té řádce trnů je přístav naděje,
hleď, kvítek růže se pomalu rozechvívá,
neutíkej, nic se neděje,
to jen tvé poupě vzkvétá.
Publikoval(a): Michelle.Morrigan, 5.10.2017
Přečteno (272x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Doradolanska, Klarineb, Lipová, Mari13, Mirastus, gogol, slunečnice69

Spodek

Stránka generována 10.11.2024 08:00
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti