Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Koloběh setkání

Koloběh setkání

Adminak Básně » o Lásce

Anotace: Pocit když odcházíte od někoho, kdo zůstane ve vašem srdci a vy v jejím...

-- Koloběh setkání --


V dlouhém polibku vkládám tě do mechu,
o princi na koni snít si nech.
O chýši kováře co ková brnění,
pro díru na srdci kovový plech.


Jsem odrazem zrcadla,
iluze zjevení.
V příběhů druidů když ztrácíš dech.


Zázrakem fénixe,
z popela vzkříšení.
Koloběh života a nový svět.


V západu Slunce rád bych si leh



Slunce jež umírá den co den


Z lásky k Měsíci co svítí jen,
jen když Slunce tvoří sen.
Na tváři červánky,
na duši zen.


Jak střelka kompasu co hledá směr.
Publikoval(a): Adminak, 5.10.2017
Přečteno (205x)
Tipy (16) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Klarineb, Desiré, LadyLoba Romana, děda včela, Makaveli, Gaia., Mirastus, gogol, Lipová, slunečnice69

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 07:34
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti