Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Serafína - v inej krajine

Serafína - v inej krajine

Amelie M. Básně » o Lidech

Anotace: .. jedno malé vyznání a vzpomínka na neobyčejnou ženu

.


bola si má najobľúbenejšia
teta ako sa patrí

úsmev v tvári
dobro v srdci
láska na dlani

tak podobná môjmu
dedkovi

nech tvoja hviezda hore svieti
tak ako tu na zemi

zbohom Seja

nezabudnem


.
Publikoval(a): Amelie M., 3.10.2017
Přečteno (59x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Desiré, Mari13, Lipová, Mirastus, děda včela, gogol

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 08:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti