Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Přeji si peklo i ráj

Přeji si peklo i ráj

--- Přeji si peklo i ráj ---



Kouzelné komety klesajíc na nebi,
v trajektorii ztrácí hvězdný prach.
V zlatavém nádechu přeji si,
snad magii co nezná strach.



Inkoust z modrých růží,
tetování co šaman neskryje.
Slova srdce ryté v kůži,
přátelství již nesmyje.



Měl bych jít ale přeji si,
v lesních ozvěnách hlas tvůj slyšet.
Neodcházej a zůstaň mi,
buď motýlem co létá v břiše.



Jsi rusalka oděná v zelený šat,
přeji si líbat tvé tělo,
nesčetněkrát,
až by se chvělo,
peklo i ráj.
Publikoval(a): Adminak, 2.10.2017
Přečteno (199x)
Tipy (14) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Desiré, LadyLoba Romana, Mari13, slunečnice69, Martin Havlíček, Makaveli, Lipová, Mirastus, gogol, Klarineb

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 07:31
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti