Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Alkohologie věda o důvodech proč pít :)

Alkohologie věda o důvodech proč pít :)

Fender Annie May Básně » o Životě

Anotace: no je to zajimavý se nad tím zamyslet .... zkuste to

Když bývá člověk ožralý,
tak je hned ve všem všeznalý
a nic mu není překážkou,
nešetří trefnou narážkou,
baví se rodičovskou přednáškou.

A vtip od vtipu trapí víc,
druhý den však neví nic.
Tak co z toho ten člověk má,
střízlivost si jen namlouvá.
Někdy to končí srandou, tragedií,
jindy kocovinou nebo parodií.

Buď se vozíme místo výtahu ve skříni,
nebo řveme po náměstí názory o svobodě.
Nohy si jdou jak ony míní
a my se shodnem jen v jednou bodě.

Nikdy se nesmí nic přehánět
a je hloupý se ve vypitých promilých předhánět!!
Člověka člověkem dělají jeho názory a činy,
ale je videt, že v tomhle je každý úplně jiný!!!
Publikoval(a): Fender Annie May, 28.1.2011
Přečteno (191x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 03:29
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti