Duha?
Duha?
Anotace: Pozorování smíšené s vnitřním rozhovorem...
Pane Bože, moje lásko z hor a rolí,
proč každá nejistota s Tebou tolik bolí
a hloubí další dlouho brázdu nejistot?
Na kamíncích cest liješ stříbro,
do stébel trávy tkáš nerez
a létem nedotčené listy buku
máčíš do lesklé čokolády.
Ve své dokonalosti záříš slunce,
všechno jím poléváš,
a potom, za mé nepříčetné úzkosti,
položíš na temné nebe nad paneláky
tu krásnou duhu?!
Publikoval(a):
Mari13, 2.10.2017