Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Krokodýl

Krokodýl

Psavec Básně » o Přírodě

Anotace: Teď si musí dát dietu.

Krokodýl si stěžuje,
moc ho pálí žáha,
proto rychle nepluje,
to se občas stává.

Snědl jednu dívčinu,
tohle chyba byla,
ač měl dobrou svačinu,
zle ho potrápila.

Silikony v žaludku,
zničily mu zdraví.
prý takovou lahůdku,
jenom těžko stráví.

Pokud on to přežije,
nechce žrát kozatky,
břicho zpívá árie,
lepší jsou mužatky.
Publikoval(a): Psavec, 1.10.2017
Přečteno (316x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mari13, děda včela, Mirastus, gogol

Spodek

Stránka generována 25.4.2024 01:29
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti