Chladná
Chladná
Anotace: Jedna sedmnáct let stará záležitost, objevila jsem doma notýsek z roku 2000...
Dnes mě políbil úsvit
soumrak popřál dobré noci
vítr mě z klidu svlékl
studený dodal pocit
nahá a ztrápená
stojím tu na dosah
zneuctěná mlhou bez citu
a prachem hvězdných drah...
Publikoval(a):
Klarineb, 1.10.2017