Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Syrové čtení...
30.9.2017 20:59 | Klarineb
Taky netrpím zbytečným optimismem..., ale tohle je síla, závěr však dává naději, fajn, M.
30.9.2017 18:35 | Mirastus
Email:
Heslo: