Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Kaštany do kapsy

**Kaštany do kapsy

~~~*~~~
Děda říká své bábi
že má rád léto babí,
bývá krásně žádný hic
bábi říká,no těpic.
Děda si vzal špacírku
z chleba do kapsy kůrku
v parku sedl na lavičku
drobky krmí holubičku.

Zapískal si cestou domů
všímá si i barev stromů
pěkně se mu vykračuje
slunce babí se usměje.
Tím potěší i babičku
našla k dědovi cestičku
potkali se pod kaštanem
několik jich domů vezmem.

Dva do kapsy pro zdraví
pomůžou...se vypráví
a z ostatních pro vnoučky
nadělají panáčky.
A pak si děda notuje
že tu svoji bábi
malovaný podzim
i to léto babí
lala,lala
miluje.

~~~~~~~~
Publikoval(a): Květka Š., 30.9.2017
Přečteno (425x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol, děda včela, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 05:00
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti