Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Uvadlá růže

Uvadlá růže

Uvadlá růže

Rudá růže uvadla její
vůni vítr odvál i lásku
sebou vzal.

Srdce chřadne v bolesti
umírá.Nevěří na zázrak.
Růže je do koše hozená.

Rudá růže zvadla a s ní
naděje.Srdce je láskou
zraněné.

V očích smutek je.
Ta růže krásná byla.
Láskou voněla.

Její trny se však do
srdce zaryly.Kapky
krve k zemi padají.

Růže už není a vzpomínky
na její krásu bolí.
Publikoval(a): slunečnice69, 30.9.2017
Přečteno (45x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Desiré, gogol

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:04
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti