Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Buď mým majákem

Buď mým majákem

.


BUĎ MÝM MAJÁKEM

polib mě
dotkni se mé kůže
vyveď vášně
ukryté hluboko uvnitř

vezmi s sebou mou bolest
i strach
ve tmě této noci
buď mým majákem

A JÁ PŮJDU ZA TVÝM SVĚTLEM

a pak
až se rozední
v jasu slunce ukaž mi
že jsi ten pravý

dej mi křídla ať mohu létat
pohlaď mé srdce
prolom tu zeď

je na čase
abych viděla jak padá

JSEM PŘIPRAVENA NA LÁSKU

teď!


.
Publikoval(a): Amelie M., 29.9.2017
Přečteno (222x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Mari13, Desiré, děda včela, Mirastus, gogol, slunečnice69

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 07:54
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti