Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Opět těžkotonážní nálož:-). Ty jsi prostě rozbouřená krajina pocitů. Dokážeš své emoce vypsat luxusním způsobem, však při té délce se občas nevyhneš gramatickým chybkám. Co se týče emocionálního přesahu, tak super.
29.9.2017 13:35 | gogol
Trochu delší, chtělo by to zkrátit, ale dobrá samoreflexe i odhodlání.
29.9.2017 10:51 | děda včela