Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Mno...máš to jak na nádražní točně....heeeeeee. Však když si vezmu délku tvých básní...mají pořád co říct a nenudí...jojo...gooooood.
29.9.2017 0:19 | gogol
Email:
Heslo: