Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vzpomínka

Vzpomínka

Trubka Petr Básně » Balady, romance

Anotace: Zátiší v Praze

Rudé srdce svítí do tmy
na plácku u Národního divadla
vzpomínka na Ferdinanda Vaňka.
Plechové hlavě u obchoďáku My
je to jedno.
Publikoval(a): Trubka Petr, 27.9.2017
Přečteno (359x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol, Mari13

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 00:24
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti