Stín lásky
Stín lásky
Když jsi byla se mnou,
procházel jsem se rájem,
teď o mě nejevíš.. nejmenší zájem
Mé pohledy na tě, nevrací se zpět,
co kvůli tobě musím vytrpět?
Stále k tobě chovám jistý cit,
a ten nejde ze dne na den otupit
Měli jsme krásné chvíle,
a další mohou být,
je potřeba jediné.. a to chtít
Publikoval(a):
Mikas, 27.9.2017