Vnitřní nejistota
Vnitřní nejistota
Anotace: jeden z mojich dalších pokusů něco napsat
Chci vědět.. v co věříš,
a taky to, jak vnímáš svět,
zda-li doufáš v lásku,
sděl mi těch pár vět
Někdo má schopnost.. z očí číst,
já marně čekám zprávu z těchto míst
Tvoje oči.. jsou jak jezero v lese,
roní slzy štěstí, které potůček nese
Je to však štěstí a co když smutek?
Řekni mi, kdo způsobil.. tenhle ten skutek
Publikoval(a):
Mikas, 26.9.2017