Dnes už zase žiju
Dnes už zase žiju
Anotace: Venku je jako v ruské pohádce
Venku je jako v ruské pohádce,
sních na větvích a rampouchů provazce.
Na střechách leží bílé peřiny,
lidé se potí u lopat od dřiny.
Je z toho na duši klid a mír,
kafíčko po ránu,rohlík a sýr.
Nějak mě z té pohody netíží samota a zrada,
nepřemýšlím nad tím,proč to děláš,
když mne miluješ a máš mne moc ráda.
Včerejší bezmoc a zoufalství se rozplynulo jako dým,
asi mé srdce počítá minuty,kdy bude zase s Tvým.
Včera to bylo na ránu z milosti,
nebo na přetnutí všech žil až ke kosti.
Dnes už zase žiju a jen pro Tebe tu dýchám,
ze Tvých rtů lásku piju a srdeční sval dmýchám!
Potřebuju Tě má životní lásko!
Publikoval(a):
raněnésrdce, 28.1.2011