Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Porcelánové soumraky

Porcelánové soumraky

Je tolik zranitelná
jako ptáče co vypadlo z hnízda
zvědavé zda studí v opuštěných alejích
stromy, když se v soumracích
halí do bělostných říz

zranitelná jak porcelán v mých rukou
když supi střemhlav krouží kolem holubic
jež šarlatovou stopou barví mandaly
někde v dálkách...snad Luna ví

je všechno co ještě mám
a doutnající polibky šednou na marách
místo do očí nehybných
přihlížela jsem šepotu lesních jahod
a ztratila se v pochybách

není dost správných slov
a všechno navíc byl by zločin

nikdy mi neřekla s jakým účtem přijde kat
když bolím do snů ač (ne)spím...
Publikoval(a): Desiré, 26.9.2017
Přečteno (218x)
Tipy (21) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Gaia., Mari13, Amelie M., Pavíočko, Lipová, děda včela, Mirastus, Makaveli, gogol, Klarineb

Spodek

Stránka generována 20.4.2024 12:38
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti