Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Opět o Tobě

Opět o Tobě

blackhenry Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Už fakt nevím, co jiného než o tom psát, s myšlenkami na Tebe vstávám i jdu spát.

Nesoustředím se, nemyslím na nic jiného,
asi jsem ze sebe udělal zase hloupého.
Když odepsal jsem Ti a čekám na odpověď,
už zase sem píšu svojí každodenní zpověď.
Že myslím na Tebe skoro celý den,
alespoň, že už je pryč ten sen.
Ale nevím, zda se zase nevrátí,
nebo se na dobro v mé hlavě ztratí.
Už nevím co dál, s přáteli o tom zas mluvit,
já si nemůžu pomoci, myšlenky začínají studit.
Asi začínáš být chladná, nebo to hlava má,
já nevím, čekám, až láska pomocnou ruku mi dá.
Stále ještě žiju v klamných představách,
docela mě z toho jímá hrůza a strach.
Že to bude takové stále, nezvládnu nic,
proč řekla jsi „ne“, když chtěl jsem víc.
Publikoval(a): blackhenry, 28.1.2011
Přečteno (562x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 09:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti