Procházka v dešti
Procházka v dešti
Anotace: Počasí, že by psa ven nevyhnal, tak jsem se byla projít... Prostě miluji procházky v dešti...
Tichem ocúnů a mokrých stromů
tulákem v kraji lesů, vod a strání
promáčená vracím se zpátky domů
a slzy podzimu tečou po skráních
svět se oblékl do županu z mlhy
po koupeli v dešti je vzduch vlahý
na vodní hladině kapky tančí kruhy
nebe pláče nekonečně dlouhé pruhy
pára stoupá z lesů v nádeších
voda smývá kaly myšlenek
duše má se v meditaci utiší
déšť mě omyl uvnitř i navenek...
Publikoval(a):
Klarineb, 24.9.2017