Déšť
Déšť
Déšť
Déšť mě celou smáčí
slzy s tváře smývá.
Chlad se do mě dal
jak déšť bolavou duši
omýval.
Stojím na cestě života
až na kůži promočená.
Nevím jestli jít dál
smysl té cesty postrádám.
Déšť mě celou smáčí.
Slzy se v dešťových
kapkách ztrácí.Nemá
smysl jít dál.
Stát v dešti zůstávám.
Srdce bolí, duše je
zoufalá.Tělo na kůži
promočené.
Prší dál.
Kapky dešťové s mými
slzami smíchané.Smysl
života jsem ztratila
na cestě se zastavila.
Zpět se jít nedá a v
předu je tma.Déšť neustal
jako by na de mnou anděl
plakal.
Sešla jsem z cesty a
v kapkách dešťových
bloudila až k bráně
došla.
Otevřela se.
Já do ní vstoupila
v nebesích se ocitla.
Déšť ustal.
Publikoval(a):
slunečnice69, 24.9.2017