Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Rudý superúplněk

Rudý superúplněk

Klarineb Básně » ostatní ...

Anotace: Jedna vzpomínková, před rokem plus mínus touto dobou... https://www.youtube.com/watch?v=_KWQqiHgNLs&list=RD_KWQqiHgNLs&t=3

Čas zatmění
svatý Václav dříme
sám se svým stínem
ústa oněmí

krvavý měsíc v zatmění
kámen v srdci nezměním
za chyby platím
daň z prodlení
časem to možná i ocením

osvícení s rozedněním
v invazi myšlenek
všechno se rázem změní
bez vlajky rovnou do trenek..
nad apokalypsou září
rudý superúplněk...
Publikoval(a): Klarineb, 23.9.2017
Přečteno (77x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mari13, gogol, Makaveli, Lipová

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 09:16
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti