Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Tíha Ticha

Tíha Ticha

--- Tíha Ticha ---

jazyk za bílou mříží co dere se ven
Pandořina skříňka nevyřčených vět
vodopád slov co tvoří pestrý den,
nebo zboží co zboří celý svět?


Víš to?


ty co chválíš mé básně...

při pohledu co mě mrazí v zádech,
já mlčím...
z obav toho co k tobě cítím
přeju si křičet



Slyšíš?



Tíhu - Ticha



...
Publikoval(a): Adminak, 22.9.2017
Přečteno (472x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Hášaša, Makaveli, gogol, Mirastus, děda včela, slunečnice69

Spodek

Stránka generována 20.4.2024 01:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti