Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Mrtvý muž

Mrtvý muž

Na prašné cestě
mrtvý muž leží
leží si nehnutě
je tiše a mlčí

ve tváři strach
a na srdci bol
šaty má strhané
už žere je mol

zapáchá chlastem,
též láhev koňaku
mu z kapsy ven civí
také pár žetonů
těmi již splatil své chyby

však dávno prohrál,
když hrál tu komedii…

jménem život
Publikoval(a): Makaveli, 21.9.2017
Přečteno (119x)
Tipy (17) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mari13, Desiré, Martin Havlíček, Adminak, Lipová, děda včela, slunečnice69, Mirastus, Kytka62, Klarineb

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 11:54
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti