Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Stopy ztracené v listí

Stopy ztracené v listí

Stopy ztracené v listí

Slunce slábne na síle.
Cesty,co křižují zemi
zakrývá spadané listí.
Vítr si hraje s draky,
co po nebi sviští.

Podzim vládne svou
pestrostí.Cesty zakrylo
barevné listí a jedna
duše po nich bloudí.
Hledá své ztracené štěstí.

Těžko najde správný cíl
v ranní mlze nevidí.
Slunce ztrácí na síle
duše v chladnu se potácí.
Se stmíváním má strach,
že bludičky ji do svých
spárů chytí.

Duše nešťastná pdzimní
krajinou jde cestou
necestou.Své štěstí marně
hledá.Vítr listí do všěch
stran fouká.

Snad andělé ji pomohou
a správnou cestu naleznou.
Snad dojde ke svému štěstí.
Publikoval(a): slunečnice69, 21.9.2017
Přečteno (52x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Tereza1918, Lipová, Mirastus, Makaveli, gogol, Klarineb

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 00:48
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti