Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vzpomínka

Vzpomínka

Amelie M. Básně » o Životě

Anotace: .. na motivy haiku

.


tři roky jsou to
co zmizel úsměv a s ním
modrá tvých očí

***

pták zpívá píseň
mezi zelení stromu
tam za mým oknem

***

jako tehdy tu
zase kvetou bledule
a svět se točí

***

mezi tou krásou
já a mé srdce v slzách
pro tebe moknem



.
Publikoval(a): Amelie M., 21.9.2017
Přečteno (112x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Klarineb, Mirastus, Makaveli, gogol

Spodek

Stránka generována 25.4.2024 02:01
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti