Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Sněžítko

Sněžítko

.




Vločky sněhu tiše tají,
jak kostky cukru
v horkém čaji,
za sklem tvého sněžítka.

"Jemně s ním zatřes ještě dnes."

Prosí tiše panenka,
uvnitř skrytá, malinká.



.
Publikoval(a): Amelie M., 20.9.2017
Přečteno (58x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Makaveli, Mirastus, gogol

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 22:18
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti