Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Mráz

Mráz

Mráz se vkrádá do mých dnů,
mrazí vše, čeho se jeho mrazivé doteky dotknou,
připomíná mi vášeň, i při jejích dotecích trnu,
nadechnu se, slyším jak bolestivé výkřiky výdech protnou.

Zkouším to znovu a znovu,
mojí tvář křiví kakofonie osudu,
krátké nádechy tlumí strach, přesto pomalu tonu,
připomíná mi to zvuk pohřebních písní. Nebudu?
Publikoval(a): Jennyforever, 20.9.2017
Přečteno (85x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lindos, Lipová

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 16:07
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti