Počítam, Povzdych
Počítam, Povzdych
POČÍTAM
Počítam.
Život svoj delím.
Nič.
Potom začiatok.
Minúty, hodiny, dni
mesiace, roky.
A nároky.
Končím.
Účtujem.
Radosti, úspechy, bolesti, náreky...
Opreteky.
Vždy opreteky.
Výsledok: Nič.
Trochu zeme v hrsti.
Naveky.
Naveky?
POVZDYCH
Som.
Žijem.
K čomu, načo, prečo?
Kam smerujem?
Začal som,
končím
pokračujem?
Život sa vrství v tri vrstvy.
Pracujem, žijem, spím, sním.
Presladké je snenie
čaká ma večný spánok?
Čaká ma večné bdenie?
Publikoval(a):
anna41, 20.9.2017