O tobě
O tobě
Anotace: Jednoduše jsem dostal chuť něco napsat a chtěl bych se s tím podělit. Byl bych rád za vaše hodnocení.
Miliony hvězd, každé noci svítí,
statisíce osob, hledá růži v kvítí
Tisícovky hvězd, denně zhasíná,
Nebuď jako ony, jsi má jediná
Stovky a sta růží, denně rozkvetou,
Já spokojím se se svou, růží jedinou
Nejsi pouze hvězda,
ani pouhý květ,
jsi můj celý život,
a můj milý svět.
Publikoval(a):
Mikas, 19.9.2017