Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Slova jak med či jed

Slova jak med či jed

Slova jak med či jed

Nemůžeš v noci spát
a tak hvězdy počítáš.
Věřila jsi slovíčkům sladkým
jak med záhy se z nich stal
jed.

Srdce teď bolí to jak
jed v něm proudí.

Nemůžeš spát a tak si
s anděli povídáš.
Vyprávíš jim pohádku
která smutný konec měla.
To když hezká slova se v
jed proměnila.

Srdce teď bolí a žalem
puká.

Nemůžeš v noci spát
andělé s tebou hvězdy
počítají.Jednu hvězdu
Ti do ruky anděl dal
aby krásný sen přivolal.
Druhý Tě do podušek uložil
a něžně pohladil.

Snad slova jak jed,co
do duše pronikla se
svítáním odplují a
bolavé srdce se časem
zahojí.

Jen vzpomínky ty v Tobě
zůstávají.
Publikoval(a): slunečnice69, 19.9.2017
Přečteno (44x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, gogol

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:57
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti