Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Identifikace

Identifikace

--- Identifikace ---

Kým jsem?

Ponořený v hlubinách své duše bez dechu,
vidím budoucnost svých dalších dnů.
Vidím svit slunce a cestu bez prachu,
převozníka co ztratil člun...

Osobou co ztrácí lidský cit.
Jsem člověk co rouškou tmy je skryt.
a co když jehlou co ztrácí se jí niť...

Nebo ne?

Kým jsem?

Popraskanou mozaikou tisíce tváří.
Pochodní co v stínech září.
Jsem tím kdo v stínech zůstane...
Stín ledu co srdce zahřeje.

A ty jsi kdo?

Střípek skla nebo naděje?
Publikoval(a): Adminak, 18.9.2017
Přečteno (84x)
Tipy (14) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Bezhlavý rytíř, Kytka62, děda včela, slunečnice69, Martin Havlíček, Mirastus, Makaveli, Klarineb, gogol

Spodek

Stránka generována 27.4.2024 06:50
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti