Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Za vinnou stojí oči

Za vinnou stojí oči

Fender Annie May Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Smutná, ale jiný to někdy není...

Oči jako dva lískové oříšky,
co přede mnou unikly za mřižky.
Unikly před mýma očima,
možná, že láska je toho přičina.
Obrátí se na mě nevinně,
jako kdybych já byla na vinně!
"Pohledy od tebe létají hravě,
vždyť já tě miluju a mám tě pořád v hlavě!
Už je to tady absolutně nerozumím,
jak pod tvým pohledem,
tuhnu a zároveň se tavím!
Jak pod tvým nadhledem,
zrudnu, zblázním se už nic nezatajím!!
Vždyť tobě nic neunikne, vždycky všechno objevíš!
Pak nakonec zlomíš mi srdce, protože vše vyzradíš!
Snažím se tě nemilovat, vůbec se mi nedaří.
Smutek, slzy i vztek k tobě se najednou vypaří!
Je špatné, že jsem tobě odevzdaná,
v mém životě je totiž nešťastná láska už daná!
Změnila by to jen nejsilnější síla na celém světě..
ta síla je láska a zazní v mé osamělé větě!"
Publikoval(a): Fender Annie May, 27.1.2011
Přečteno (273x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koala-pancake

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 08:05
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti