Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Asi mám hříšné myšlenky

**Asi mám hříšné myšlenky

Květka Š. Básně » o Lidech

Anotace: nebo jsem byla zvědavá... :-)

~~~~~~~
Tak jako ve staré Anglii
ráda čaj o páté naliji
potom se sedí a popíjí
takové sedánky miluji...
poslouchám co se kde stalo
i o čem se mi jen zdálo
a potom při schůzce se Skotem
dozvím se co nosí pod kiltem...

já asi hříšné myšlenky mám
kouknu se pak se začervenám
pod kiltem trenýrky červené
zklamal mě dámy,né že ne...
červené jako moje tváře
anebo vlčí mák z herbáře
a tak si se Skotem whisky dám
a s ním si vesele popovídám...

vypijem whisky půl sklenice
já mu dám hubičku na líce
v zahradě královny Alžběty
natrhám růží tři,čtyři pugéty...
v Londýně jsem nikdy nebyla
růže bych do Temže hodila
o Anglii píšu si jenom tak
o počasí dnes nebudu nic psát...

~~~~~~~~
Publikoval(a): Květka Š., 18.9.2017
Přečteno (61x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, gogol, Mirastus

Spodek

Stránka generována 18.4.2024 23:41
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti