Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Monodrama

Monodrama

Amelie M. Básně » o Životě

Anotace: .. variace na kýčovité rýmy

.



jednou možná všechno znova
rozdělíme mezi slova
do dvou světů to co bylo
mělo se stát i to co je

v životě novém na chleba mít
cihlu po cihle dům postavit
v zlatý prach vzpomínky obrátit

na jevišti života hercem se stát
další monodramata prožívat
nepřemýšlet nad tím proč zrovna já
musím v téhle frašce hlavní roli hrát

:::

pak šťastně bačkorami zaklepat


.
Publikoval(a): Amelie M., 18.9.2017
Přečteno (52x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, slunečnice69, Makaveli, gogol, Mirastus, Lipová

Spodek

Stránka generována 24.4.2024 08:46
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti