Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Houbařská finta

Houbařská finta

Psavec Básně » o Lidech

Anotace: Dneska mi ovšem ta finta moc nepomohla.

Chodím v lese, houby hledám,
zatím ale štěstí nemám,
muchomůrka se mi směje,
na slunci se v mechu hřeje.

Prosím les a píseň zpívám,
po borůvkách prý se dívám,
modravé chci lesní plody,
na knedlíky, ať mám hody.

Když tu píseň houby slyší,
vykukují ze svých skrýší,
tahle lest je jistě mrzí,
já však koš mám plný brzy.
Publikoval(a): Psavec, 18.9.2017
Přečteno (56x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Makaveli, Mirastus, Lipová, gogol

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 10:58
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti