Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Svíce

Svíce

Michelle.Morrigan Básně » ?nezařazené?

Anotace: Přečtěte a posuďte sami...

Nad plamenem svíčky
chvějí se jí víčka,
z vroucího tepla
červenají se líčka,
ztratí se slza
v ohnivé svíčce,
při vzpomínce
hruď zprudka stoupá a klesá,
když světlo září ve zlaté klícce...
Publikoval(a): Michelle.Morrigan, 17.9.2017
Přečteno (46x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: slunečnice69, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:00
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti