schýza
schýza
Anotace: jen tak... v sobotu večer sám si sám, mno :-D
nebaví mě že prší
ne nenechavé prsy
netrhej na kusy
toho, kdo prosí
už nebaví mě čekat
na každý další výmlat
kdo v tom může spát?
nebaví mě nebavení
sice moc práce to není
tohle nikdo neocení
A co tě vlastně nebaví
lidi, co jsou jebaví
závidíš jim snad
nebo chceš furt si lhát (muheheeeee)
a ty sedíš doma jako roura
co nikdy nikoho nenabourá
...
rým na "sobota" seš ty ty vole
Publikoval(a):
Marcone, 16.9.2017