Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Hoď minci do řeky! a Cesta do Babolep

Hoď minci do řeky! a Cesta do Babolep

Amelie M. Básně » ostatní ...

Anotace: tak něco pro milovníky formy - triolet ABaAabAB na vybraná slova - cesta, důkaz, otec, mince, lotr

.


Pojď, půjdeme cestou našich vášní.

Přání je otcem myšlenky.

Že přijde ti to jako důkaz lásky zvláštní?

Pojď, půjdeme cestou našich vášní.

Jak lotr v tobě plamen dmýchám, jen neuhasni.

Panna či orel? Hoď minci do řeky!

Pojď, půjdeme cestou našich vášní.

Přání je otcem myšlenky.



.................................




Cesta do Babolep krásná je.

Jednou se vydám s otcem na ni.

Možná hned jak sníh roztaje.

Cesta do Babolep krásná je.

Spočítám mince pro nutné výdaje.

Jak lotrův důkaz odhodlání.

Cesta do Babolep krásná je.

Jednou se vydám s otcem na ni!



.
Publikoval(a): Amelie M., 16.9.2017
Přečteno (56x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Makaveli, Mirastus, děda včela, Klarineb

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 21:38
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti