Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Rozestláno

Rozestláno

.



z dálky struny ladit
touhou je rozechvět
z blízka kůži hladit
společně zrychlit dech

v rozkoši spolu topit se
nehledat záchranné lano

ty víš proč i já to vím
a tak už jen milý můj
- máme rozestláno


.
Publikoval(a): Amelie M., 14.9.2017
Přečteno (665x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Bezhlavý rytíř, Martin Havlíček, Lipová, Mirastus, gogol, děda včela, Kytka62

Spodek

Stránka generována 1.5.2024 23:51
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti