Najatý smutek.
Najatý smutek.
Anotace: Ach jo.V takové složitosti hledáme prostřednosti....... přesto na mne žaloval.
Hvězdné nekonečné nebe
kolik cest Tebou vede.
Pro každého z nás je jich určeno tisíce
přesto čekáme na šanci co spadne z Měsíce.
Abychom v jeho svitu
nalezli v sobě něco citu.
I když by se Měsíc sklonil níž
nikdy mu nebudeme blíž.
Pro každého z nás svítí jedna hvězda
co žije lidí to se nezdá.
Samozřejmě-každá hvězda jednou uhasíná
to pak smutek oběti své od druhých snímá.
Slunce nás pak paprsky konejší
a tak-snad jsme i štastnější.
Publikoval(a):
Lavander, 27.1.2011