Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vykoupení

Vykoupení

Vykoupení

Tvé slzy pomalu osychají
to vítr je suší.Zkřehlé
ruce slunce hřeje.V noci
tě měsíc hladí a přesto
srdce bolí.

Anděl ,co při tobě stojí
tě po smutné cestě vede.
Ale proč,proč si Bůh Tvé
slzy přeje.

Proč štěstí Ti odpírá.
Proč bolavé srdce máš.

Po lásce si toužila a
to byl hřích, lásku chtít.
Teď ho slzami musíš vykoupit.

Už netoužíš po ničem.
Jen klidný spánek mít.
Víc se pro lásku netrápit.
Vzpomínky ve sklence vína
utopit.

Tvé slzy osychají.
Bolavé srdce se světu
uzavřelo.Ruku podala
jsi anděli.Je konec
trápení na druhou stranu
světa jsi vstoupila.
Svůj hřích si vykoupila.
Publikoval(a): slunečnice69, 12.9.2017
Přečteno (37x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Klarineb, Lipová, gogol

Spodek

Stránka generována 11.5.2024 05:11
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti