Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kéž by......

Kéž by......

Brazzillka Básně » o Lásce

Anotace: To co bych si teď velmi přála a toužím po tom zůstat už jen sním!

Kéž by sis mě už nechal,
a byla bych tou kterou si celý život hledal,

kéž bys mi odpustil všechny moje vady,
semnou nezažiješ chvíle nudy,

kéž bys mě miloval,
kéž by sis semnou život maloval,

kéž bys mě chtěl navždy jako já,
mám spoustu chyb ale nejsem zlá,

nemusíš si mě vzít a věřnost mi slibovat,
přála bych si abys mě dokázal nažvdy milovat,

aby si věděl že v dobrém a ve zlém tu pro tebe budu,
že ti dám víc než božského klidu,

že pravdu ode mě vždy uslyšíš,
a že když budu smutná,tak smutek ve mě utišíš,

že mi ruku podáš když se mi bude zdát že na konci jsem,
že spolu vyhrajem i nad lidským zlem,

že mě ochráníš když se budu bát,
že mě obejmeš když noční můry se mi budou zdát,

že pro tebe budu vždy dokonalá,
i když budu na konci dne tak moc ospalá,

kéž bys mě miloval každé ráno,
kéž by nám to napořád bylo přáno,

asi nejvíc bych si to teď přála,
vždy jsem se lásky tak moc bála,

a teď se nebojím a nevinně doufám,
žít vedle tebe na to si hrdě troufám,

i to že tě nikdy nesklamu, to vím už teď,
na dlaních své srdce podám ti klidně hned,

jen si mě nech už napořád, neboj se ničeho,
nechtěla bych už dnes žádného jiného,

jak nádherné je být s tebou,
vedle tebe mohu být a jsem sama sebou,

a tvůj milý úsměv a smích jak libě tvůj zní,
nikdy na sebe nebudem jako jiní tak zlí,

nikdy ti nebudu lhát, nikdy tě nesklamu,
vždy se tě v každé chvíly zastanu,

jak nejlépe umím se o tebe postarám,
vše k tvému životu a pohodlí ti obstarám,

neboj se mi věřit, neboj se mi lásku dát,
kéž by sis to samé jako já doopravdy chtěl přát,

kéž bys byl naždy už jen semnou,
a miloval mě tajemnou, temnou i jemnou,

kéž bys mé chyby nebral jako chyby,
jsem žena činu, a nemluvím prázdné sliby!

Kéž by......
Publikoval(a): Brazzillka, 12.9.2017
Přečteno (199x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol, děda včela

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 10:11
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti