Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Luxusní deviace

Luxusní deviace

Amelie M. Básně » o Sexu

Anotace: ..se zavázanýma očima - nechť všechny vaše ostatní smysly zbystří pane.. odevzdejte se mi a já vás dnes povedu

.



dotkněte se mě
ochutnejte mě
vnímejte mě
poslouchejte mě
jednoduše řečeno
užívejte si mne pane

moji démoni touží
po vaší pozornosti
chtějí cítit objetí
s rukama blízko mého pasu

naše cesty se protínají
zmocňuje se vás panika
paprsky měsíce
dopadají na mou tvář
ale vy ji nevidíte
je zahalená v žíznivosti
v luxusní deviaci

osvoboďte svoji touhu
uvízněte se mnou v této chvíli
uprostřed našeho sdílení
chci vám ukázat zbrusu nový svět

myslíte že i se zavázanýma očima
dá se krásně milovat?
zkusme to
zjistíme

dotkněte se mě
ochutnejte mě
vnímejte mě
poslouchejte mě
jednoduše řečeno
užívejte si mne pane



.
Publikoval(a): Amelie M., 10.9.2017
Přečteno (517x)
Tipy (14) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Kajan, Bezhlavý rytíř, Marcone, gogol, Desiré, Klarineb, děda včela, Lipová, Mirastus

Spodek

Stránka generována 26.4.2024 04:31
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti