Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Roubík z ptačích per

Roubík z ptačích per

V tvém pohledu
koloniálu vášně
čpí touha o pult
opřena

Objednávám:

„Deci rolády,
plátek čaje...“

Přehrada bázně je náhle stržena

Sjíždím
po sněhobílé pláni tvé tváře

pohledem
(vševědoucím)

až k úpatí koktejlové stráně
a zpět
jak Messner na vrchol se navracím...

Mezi polárkové dorty
k očím tvým
dychtivým...
Publikoval(a): Oliver Ouvín, 7.9.2017
Přečteno (136x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mari13, Desiré, Lipová, Klarineb, gogol

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 13:49
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti