Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Podzim

Podzim

Podzim

Malíř,co jméno Podzim
má už vytáhl svou barevnou
paletu a začal malovat.

Barví krajinu do nádherných
odstínů.Listí se pomalu
snáší k zemi.Zas budou
holé stromy.Jak láska,co
ztratila svůj nádherný šat.
Její velké oči se utopily
v temných hlubinách.

Přes zimu budou stromy spát
sílu nabírat,aby na jaře
zelený šat oblékly a krásnými
květy se pyšnily.

Jenže ta láska bez šatů už
se neprobudí k novému životu.
Sílu navždy ztratila v bolesti
a smutku se utopila.

Malíř už celou krajinu vybarvil.
Žlutá,oranžová,červená jen čísi
láska černou barvu má.
Publikoval(a): slunečnice69, 7.9.2017
Přečteno (73x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Amelie M., Bezhlavý rytíř, Desiré, Lipová, barča1, děda včela, gogol, Klarineb

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:11
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti