Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ztráta přátel

Ztráta přátel

Lucie U. Básně » o Přátelství

Anotace: Vždycky jsem chtěla spoustu přátel a chtěla jsem je mít navždy ale díky hádce s jedním z nich jsem přišla skoro o všechny :(

Už jsem se nemohla dočkat chvíle,
Kdy dosáhnu zatím svého největšího cíle.
Na ten cíl jsem myslela už od mala,
Až se hodím do gala.
Až ukážu všem, že ráda je mám,
I když je opravdu jen málo znám.
Devět let jsme přáteli byli,
Ale teď´ už mi jen dva zbyli.
Došlo k velké hádce,
Proto přátelství trvalo tak krátce.
Že prý jsem velká kráva,
A že nejsem duševně zdráva.
Já jen poradit chtěla,
Ale mlčet jsem asi měla.
Publikoval(a): Lucie U., 7.9.2017
Přečteno (603x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 20:45
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti